http://www.vbox7.com/play:f24ed397
Безкрайна като космоса,
неповторима обич
от сърцата ни извира.
В порив за живот душата
вечна истина намира.
И няма тя предели.
Над изгреви и залези,
от феерични цветове родени,
прелива в трепети,
от радост извисени.
Към приказен свят,
изтъкан от светлина,
се отправят златни колесници.
Ангелски очи потрепват
с влюбени ресници.
В небесните простори
необятно чувство
диамантени крила разпери.
В миг на съвършенство
пристан любовта намери.
© Васил Георгиев Все права защищены