Апокалипсис
Европа в стрес, уплашена,б езпомощна
тълпи от чуждоземци сриват граници, нахлуват
издигат бариери, бодлива тел, изпращат армията мощна
но хората не спират, оградите събарят, атакуват
Свят с друга вяра, друг живот, морал
към сърцето на Европа се насочва
дали не влиза в дома ни невидян кошмар
и залезът на цивилизацията наша не започва
Безумни, сервилни и послушни, разбихме техния живот
държави няма, останаха в Историята само имена
отворихме кутия на Пандора, на заключеният Кивот
и тръгнаха тълпите, иди ги спри сега
© Гавраил Йосифов Все права защищены
Младене,харесвам твоята прозорливост и чак изтръпвам при мисълта че,"космополитичният човек" може да намери "последно убежище в някоя джамия"Дано този път не си прав.Благодаря ти за споделените размисли.Спокоен неделен ден!