Неказана дума,
нечути слова.
Това е куршума
ранил любовта.
Спестявате гласна
с глух апостроф.
И нещо не пасва
на ваш'та любов.
И нещо се чупи,
отвътре боли.
Дъждът ви се цупи
и все не върви.
И явно е тясно
за тази любов.
На нейното място -
един апостроф.
© Хари Спасов Все права защищены