14.02.2019 г., 15:58 ч.

Апостроф 

  Поезия » Друга
254 0 2

Неказана дума,

нечути слова.

Това е куршума

ранил любовта.

 

Спестявате гласна

с глух апостроф.

И нещо не пасва

на ваш'та любов.

 

И нещо се чупи,

отвътре боли.

Дъждът ви се цупи

и все не върви.

 

И явно е тясно

за тази любов.

На нейното място -

един апостроф.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??