3 мая 2013 г., 14:16

Апотеоз на жената 

  Поэзия » Философская
267 0 1

Даваш ли, или отказваш,

си доволна, че те молят.

Знаеш как и да наказваш,

щом за тебе зашумолят.

 

И подробна, и си кратка.

Мълчалива, сговорчива...

От живота пò си сладка,

от смъртта си по-горчива.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??