May 3, 2013, 2:16 PM

Апотеоз на жената 

  Poetry » Phylosophy
262 0 1

Даваш ли, или отказваш,

си доволна, че те молят.

Знаеш как и да наказваш,

щом за тебе зашумолят.

 

И подробна, и си кратка.

Мълчалива, сговорчива...

От живота пò си сладка,

от смъртта си по-горчива.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??