24 мая 2017 г., 16:01

Атентатът в Манчестър 

  Поэзия
344 0 8

Утро - порастващо в ден!

Вечер - порастваща в нощ!

Буква - порастваща в дума...

Аз - порастващ човек!

:)

Здравей, Свят! :)

Нима ти не порастваш?

Защо изпълнен си със яд?

Защо животът пъстър тъй погазваш?

:(

Прекрасно утро!

Аромат на кръв!

Птици пеят за любов...

А аз дочувам вой от скръб!

:(

Защо? Защо умряха те?

Със музика в ушите!

Какво постигнахте,

като ни разплакахте душите?

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??