21 янв. 2012 г., 06:06

Аурум 

  Поэзия » Любовная
781 0 8
(посветено на теб)


Колко красиви сънища
прелитат нощем край мен.
Колко ужасно мъничък
в тях е всеки проблем:
Как да изпия кафето си -
чисто или със захар?
Да постоя с очилата си,
или пък да ги махна?
Колко прекрасни мигове
кръстосват пътеки пламенно
в моите сънища... Диво е
и е прекрасно, и шарено!
И също е толкова нежно,
и мило! От обич прелива
сърцето на всяка надежда,
в съня ми останала жива.
И хората там се усмихват,
и ти си сред тях! Тъй щастлив си!
От радост душите преливат
и поздравяват звездите.

Звезди и луна се прегръщат,
прощални слова мълвят си.
Денят светъл пак се завръща.
Целувам те за последно в съня си.

© Екатерина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??