27 янв. 2012 г., 16:08

Автобиографично 

  Поэзия » Другая
507 0 8

 

 

 

                                                Автобиографично

                                                          Ретро

 

                                             За всичко вече писахме.

                                             Живота - не проспахме.

                                             Не въздух - сажди дишахме

                                             и болката  разбрахме.

                                             Къде ли не отидохме!

                                             Къде не се завряхме!

                                             През лукс и бедност минахме.

                                             Напук пък - оживяхме.

                                             За любовта ни знае се,

                                             че нямало е криза

                                             и момчето помня,

                                             с кърпената риза...

                                             На махалата племето

                                             днес пуши по цигара.

                                             Хубаво е времето

                                             и този ден догаря.

                                             Още се обичаме

                                             с ръбатите хъшлаци.

                                             И още се надушваме -

                                             нали сме единаци.

                                             На младостта си с влака,

                                             ще стигна своята гара...

                                             ... Ще сляза...

                                             Момчурлякът ще дрънка

                                             на китара...

 

                                                              Wali/Виолета Томова/

 

 

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??