Много бързо строя всички пясъчни замъци,
после просто стоя и ги гледам да рухват.
И изгарят отново душата ми в пламъци
всички грешни любови и чисти безумства.
Много бързо раздавам се и много наистина,
а животът не дава да бъдем наивни,
с всяка болка ме учи на своите истини
и основният цвят е в палитрата сиво.
Много бързо живея. Прекалено съм искрена,
а светът не прощава да бъдеш различен...
Но такава си бях и така ще остана.
Ще се губя в нещата, които обичам.
© Мариета Караджова Все права защищены
И да пишеш!