16 сент. 2009 г., 14:44

Авторецензия 

  Поэзия » Юмористическая
1038 0 8

В стиха за мене няма "сложно",

но да не чувам "хър" и "мър",

като река да се изложа -

аз и в това съм най-добър!

© Александър Белчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??