16.09.2009 г., 14:44 ч.

Авторецензия 

  Поезия » Хумористична
1036 0 8

В стиха за мене няма "сложно",

но да не чувам "хър" и "мър",

като река да се изложа -

аз и в това съм най-добър!

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??