Sep 16, 2009, 2:44 PM

Авторецензия 

  Poetry » Humour
1099 0 8

В стиха за мене няма "сложно",

но да не чувам "хър" и "мър",

като река да се изложа -

аз и в това съм най-добър!

© Александър Белчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??