18 июн. 2008 г., 11:51

Аз бях товар за своя ад 

  Поэзия
729 0 6
На демоните бе им леко
да дишат в своя пъклен свят.
Но моите от ужас стенат -
аз бях товар за моя ад.

Избягаха! И дълго молих
да дойде пак грехът им свят.

Но твърде много, боже, сторих.
Аз бях товар за своя ад...

© Петя Косева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??