Jun 18, 2008, 11:51 AM

Аз бях товар за своя ад 

  Poetry
727 0 6
На демоните бе им леко
да дишат в своя пъклен свят.
Но моите от ужас стенат -
аз бях товар за моя ад.

Избягаха! И дълго молих
да дойде пак грехът им свят.

Но твърде много, боже, сторих.
Аз бях товар за своя ад...

© Петя Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??