18.06.2008 г., 11:51 ч.

Аз бях товар за своя ад 

  Поезия
728 0 6
На демоните бе им леко
да дишат в своя пъклен свят.
Но моите от ужас стенат -
аз бях товар за моя ад.

Избягаха! И дълго молих
да дойде пак грехът им свят.

Но твърде много, боже, сторих.
Аз бях товар за своя ад...

© Петя Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??