25 мая 2007 г., 07:58

Аз и Океанът 

  Поэзия
444 0 1
                  Погледът ти върху мене спря,
        толкова голям чувствам се сега,
                   досущ като делфин на лунна светлина,
                                          гален от вълните в нощната тъма!!!
           Ах, колко голям е светът около нас,
       чувствам се като прашинка в океана,
                безволева, безсилна, носена от бурните вълни,
          в този огромен свят, където до вчера властвах, този океан бездънен,
     когото не мога да преплувам пред очите на деня безмълвен !


   18.4.2004

© Веселин В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??