29 мар. 2011 г., 11:09

Аз и ти 

  Поэзия
924 0 4

В очите ти има тъга, а в моите болка и страх.

Проля ти за мене сълза,

за тебе море аз пролях.

В сърцето ти ти има любов, а в моето - празна кутия.

Покажи на какво си готов

и в нея страха си ще скрия.

© Полина Красимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??