Mar 29, 2011, 11:09 AM

Аз и ти 

  Poetry
834 0 4

В очите ти има тъга, а в моите болка и страх.

Проля ти за мене сълза,

за тебе море аз пролях.

В сърцето ти ти има любов, а в моето - празна кутия.

Покажи на какво си готов

и в нея страха си ще скрия.

© Полина Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??