12 февр. 2014 г., 15:31  

Аз и Ти 

  Поэзия » Любовная
654 0 0

Аз и Ти

 

Уви, нестихваща нерада

тъмнее в твоите очи,

пилее твойта хубост млада,

мори душата и МЪЛЧИ!

 

Ти знаеш, аз не бях готов,

да бъда твой

и следвах своя път,

не търсех твоята пороба,

следвах своя вик и своя път,

не бях готов - да бъда твой,

не бях готов - да бъдеш моя.

 

И днес, когато се замислям 

какво ти дадох аз, какво ми даде ти,

то беше всичко смисъл,

беше моят смисъл, беше твоят смисъл,

беше само - Аз и Ти.

 

© Кристиан Ковачев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??