18 февр. 2018 г., 19:09

Аз изгревите свои благославям... 

  Поэзия
517 0 2

Аз изгревите свои благославям,

те носят ми усмивки с топлота.

Дори да съм самотна, не оставам

безрадостна - до мен е пролетта.

 

Преследват ме припламващи съзвучия

и облаци, разтворени като цветя.

Уханна ведрост в мене е отключена

и сините зори залива тя.

 

Бленувам топли ветрове и южно щастие.

Очаквам нещо приказно-добро.

В далечен кръстопът ме чака ласкава

най-неслучайната случайност на света.

© Мима Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??