Feb 18, 2018, 7:09 PM

Аз изгревите свои благославям... 

  Poetry
516 0 2

Аз изгревите свои благославям,

те носят ми усмивки с топлота.

Дори да съм самотна, не оставам

безрадостна - до мен е пролетта.

 

Преследват ме припламващи съзвучия

и облаци, разтворени като цветя.

Уханна ведрост в мене е отключена

и сините зори залива тя.

 

Бленувам топли ветрове и южно щастие.

Очаквам нещо приказно-добро.

В далечен кръстопът ме чака ласкава

най-неслучайната случайност на света.

© Мима Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??