16 февр. 2019 г., 22:29

Аз пак ще се въздигна като феникс 

  Поэзия » Философская
630 5 10

Към Бога водят седем стъпала.

Пред мен са, ала нещо ме възпира.

Аз някой ден по тях ще се кача,

но още ми е рано да умирам.

 

Животът не е безвъзвратно отлетял.

Аз имам сили в мен непроявени.

Дори да падна в лепкавата кал

аз пак ще се въздигна като феникс!

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??