Feb 16, 2019, 10:29 PM

Аз пак ще се въздигна като феникс 

  Poetry » Phylosophy
635 5 10

Към Бога водят седем стъпала.

Пред мен са, ала нещо ме възпира.

Аз някой ден по тях ще се кача,

но още ми е рано да умирам.

 

Животът не е безвъзвратно отлетял.

Аз имам сили в мен непроявени.

Дори да падна в лепкавата кал

аз пак ще се въздигна като феникс!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??