Красива съм, когато го поискам,
по-скоро съм стихия, отколкото сълза.
Но едно гнездо не мога като хората да свия,
защото съм объркана следа.
И сянка съм във безтегловност,
оплела в мрежите си слабостта.
Затуй не мога да прекрача,
в измерението на щастието и на любовта.
© Пепи Оджакова Все права защищены
поздрави,Пепи!