Aug 29, 2008, 2:24 PM

Аз си знам... 

  Poetry
612 0 10

Красива съм, когато го поискам,

по-скоро съм стихия, отколкото сълза.

Но едно гнездо не мога като хората да свия,

защото съм объркана следа.

И сянка съм във безтегловност,

оплела в мрежите си слабостта.

Затуй не мога да прекрача,

в измерението на щастието и на любовта.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??