1 июл. 2014 г., 23:54

Аз, "силната" 

  Поэзия » Другая
584 2 10

Аз, "силната"... плача си вечер сама,
сълзите от целия свят съм си скрила.
В деня се усмихвам и с горда глава,
"Добре съм!" - отвръщам. Нежна и мила. 
Уверена. Цяла по пътя  вървя.
Сърцето открито, макар и тъжовно,
не спира да бие... и всяка тъга
дори да е чужда, минава съдбовно.
Да, още го мога. Откривам цветя,
поникнали свежо  в жаравите жежки.
Поливам ги с благост. Торя с добрина
и чакам цъфтежа, съвсем по човешки.
Аз, "силната" плача без срам от това.
Сълзите събирам във стихове лични.
но после ги давам, на вас, без вина.
Обичайте, вярвайте... не драматично.


© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??