17 апр. 2013 г., 14:25

Аз съм 

  Поэзия » Другая
457 0 4

Аз съм бяла скала,

сам-сама на брега,

аз съм гара за бързащи влакове.

Аз съм вик в тишина

и маяк сред тъма,                                        

нужен пристан за чайки  разплакани,

неспокойни вълни,

уморени мъгли,

звезди, търсещи моята твърдост. 

Неусетно почти,

аз си знам, не личи,

но се губя във времето бъдно.

Аз съм бяла скала,

сам-сама на брега

и не питам дали съм погалена.

Аз съм нужна сега

и подавам с ръка

свойта сила, от обич запалена.     

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??