Днес съм тук, а утре там,
днес съм цяла, а утре разгромена!
Бавно падам във забрава,
обвита от лъжите и слова красиви...
Даже да съм с теб, мен пак ме няма,
даже да умирам, оставам още жива.
Когато плача и проклинам,
вътрешно ликувам, защото пак съм толкоз силна!
Това съм аз – нежна и красива,
сякаш ще се счупя на парчета.
А ето ме и мен – дива и щастлива,
готова да се боря и до сетния си дъх!
Да, това съм аз – жена ми викат!
Мога да обичам и разлюбвам,
мога и да скачам от един на друг,
за да пазя си сърцето от разруха!
Нов живот дарявам, но мога да отнема.
Мога да живея и сама в морето.
Мога да те искам с всяка фибра,
мога на боклука да те хвърля и забравя бързо!
Да, това съм аз – жена ми викат.
Мога всичко – тайна няма,
но най-боли, любов,
когато теб те няма!
© Нели Все права защищены