24 мая 2018 г., 09:40

Аз защо съм тъжен? 

  Поэзия » Другая
1003 1 1

Смее се наблизо просяк клошар –

миризлив и пропаднал.

Шумно се лее смехът,

но не радва.

Хора минават, забравям ги бързо

Сякаш само към клошарския смях съм привързан.

Млъкна клошарят. Не го чувам вече.

От тишината искам да избягам далече. 

© Павел Красимиров Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Накъде вървиш, човеко? »

32 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??