May 24, 2018, 9:40 AM

Аз защо съм тъжен? 

  Poetry » Other
983 1 1

Смее се наблизо просяк клошар –

миризлив и пропаднал.

Шумно се лее смехът,

но не радва.

Хора минават, забравям ги бързо

Сякаш само към клошарския смях съм привързан.

Млъкна клошарят. Не го чувам вече.

От тишината искам да избягам далече. 

© Павел Красимиров All rights reserved.

The work is a contestant:

Накъде вървиш, човеко? »

32 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??