24.05.2018 г., 9:40 ч.

Аз защо съм тъжен? 

  Поезия » Друга
985 1 1

Смее се наблизо просяк клошар –

миризлив и пропаднал.

Шумно се лее смехът,

но не радва.

Хора минават, забравям ги бързо

Сякаш само към клошарския смях съм привързан.

Млъкна клошарят. Не го чувам вече.

От тишината искам да избягам далече. 

© Павел Красимиров Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Накъде вървиш, човеко? »

32 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??