24 may 2018, 9:40

Аз защо съм тъжен? 

  Poesía » Otra
1196 1 1

Смее се наблизо просяк клошар –

миризлив и пропаднал.

Шумно се лее смехът,

но не радва.

Хора минават, забравям ги бързо

Сякаш само към клошарския смях съм привързан.

Млъкна клошарят. Не го чувам вече.

От тишината искам да избягам далече. 

© Павел Красимиров Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Накъде вървиш, човеко? »

32 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??