30 июл. 2009 г., 13:31

Аз знам – в лъжи не ме предаде 

  Поэзия » Любовная
472 0 1

 

Как искам дългите ми смолисти коси
да те обгърнат в миг блажен,
разпръснати над морно чело.
И тъжните, дори сълзливи листи
да ти напомнят в трепетния ден
за пламъче в гърдите - смело.

 

Но няма нищо толкова определено,
като съдбата наша - по сърце,
което мисли и до днес владее.
Ти позволи, макар смутено,
за обич да говорят две ръце,
в които светъл изгрев грее!

 

Не подлежи на измерение -
любов такава, на истинност и без лъжи!
Докато вятър в пазвата го носи,
аз знам, че наш'то намерение
открито е и ни държи
в плена щастлив на "влюбени" въпроси!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??