9 мая 2022 г., 02:23  

*** 

  Поэзия
224 0 0

 

Доверявам се на всяка казана между нас дума
Защо вярвам на нещата, които казваш,

когато сърцето ми вече е разбито?

 

Откакто те намерих, искам да съм около теб.
Искам да стигна до точката, че се нуждая от теб.

Защото всеки се нуждае от някой,

на когото може да се довери и...

Ти си някой, който аз намерих точно навреме. 
Ако искаш да чакам, ще те чакам.
Ако ми кажеш да остана, 
ще остана точно тук.

 

Как можах да оставя любовта да води пътя,

когато самият аз не знам къде отивам?
Цялата тази болка, която изпитвам,

разкъсва ме дълбоко в сърцето

Кажи ми защо ме боли по този начин?
Трябваше ли изобщо да те обичам?
Не искам да разбера защо, твърде ме е страх

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??