1 мар. 2019 г., 13:35  

Баба Марта 

  Поэзия » Философская
553 2 5

Честита Баба Марта!

Дано да е усмихната и по-щастлива.

Дори от розов храст... по закачлива.

 

Дано да не натрупа сняг.

Ще ни натъжи отново пак.

 

На Бабата - как може да се вярва.

Тя Мартениците усуква и побягва!?

© Мария Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??