Mar 1, 2019, 1:35 PM  

Баба Марта 

  Poetry » Phylosophy
552 2 5

Честита Баба Марта!

Дано да е усмихната и по-щастлива.

Дори от розов храст... по закачлива.

 

Дано да не натрупа сняг.

Ще ни натъжи отново пак.

 

На Бабата - как може да се вярва.

Тя Мартениците усуква и побягва!?

© Мария Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??