1.03.2019 г., 13:35 ч.  

Баба Марта 

  Поезия » Философска
549 2 5

Честита Баба Марта!

Дано да е усмихната и по-щастлива.

Дори от розов храст... по закачлива.

 

Дано да не натрупа сняг.

Ще ни натъжи отново пак.

 

На Бабата - как може да се вярва.

Тя Мартениците усуква и побягва!?

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??