20 авг. 2010 г., 20:02  

Банално 

  Поэзия » Любовная
789 0 1


Ти си всичко,
което съм искала,
ти си този,
когото съм търсила,
вече да,
вече виждам смисъла,
напук на болката
с теб ще бъда щастлива.

Ще изгрея за теб
заедно с изгрева,
ще стопя всеки лед,
щом съм обичана.

Заедно ще преоткрием красотата,
с теб ще завъртим земята...
ще се търсим и ще се намираме,
ще се опознаваме и преоткриваме.

Точно теб и никoй друг желая,
да премине с мен през Ада и през Рая.
Ти си слънце в дъждовен ден,
ти си създаден само за мен.

Ти ще си до мен, дори да бягам,
ти ще ми даваш... и аз ще ти давам.
Ти си искрена усмивка
в свят на фалш и лицемерие.
Ти си топлата прегръдка,
когато безмилостно студено ми е.

Ти си моята опора
на земетръсната земя,
ти си сладката отрова
и противоотровата.

Ше те направя най-щастливия мъж на света,
ще споделя с теб и живота си, и смъртта.
Обичай ме и аз ще те обичам,
ще ми бъде трудно не отричам,
но с теб ще вървя и ще тичам...

© Надето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??