3 сент. 2009 г., 11:55

Белите чайки 

  Поэзия
772 0 16

В хамака на слънчев лъч

над самото море се люлея.

В лазура небесен, до синьо

се разбиват вълните

и ажура му златен закичват

с тънки нишки от моята песен.

Белите чайки с надежда очаквам.

Някога все пак трябва да дойдат.

 

 

Весела ЙОСИФОВА

 

МУЗИКА

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??