14 февр. 2015 г., 22:41

Белите нощи 

  Поэзия » Любовная
584 0 2

Белите нощи
RemaTe

 

Събличаш ме днес 
от забравени чувства,
прилежно оставил
някога в теб
и една неизбежност
отново разгаря се
в целувките нежни
на лиричен поет.

 

Потръпва душата,
а умът се запитва
 - шепот неспирен 
е тази игра,
прехапват се устни
пред гласът на сърцето 
в хармония чудна

се сливат тела.

 

И зная - копнееш,
за едно откровение
сълза от очите
проблясък в нощта -
със твоето име
изгрява зората,
а с усмивката твоя
залязва деня.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??