Земята се върти, а гълъбите прелитат над нас,
с теб сме дошли, за да ни види света.
Но едно запомни, приятелко добра,
няма да забравя тези чудеса,
които изпълват сърцето ми сега.
Винаги ще бъда заедно с теб, както ти беше.
Винаги ще бдя над твоя сън, както ти правеше.
Ние избягахме от този жалък свят на тъмнина и разочарование
и идваме тук сами, за да намерим себе си и нашите мечти.
Ти си тази, която ми показа какво е истинско приятелство,
ти си тази, която не се осмели да ми покаже едно предателство!!!!
© Кристина Йорданова Все права защищены