полъх бавен
покоя нарушава
поглед мек
топла вълна повдига
почти милувка с длан
дъха спира
дъжд
през прозореца надникнал
мисли
че
пожар потушава
искам
теб да обходя
и без чадър
ще го направя
© Ласка Александрова Все права защищены