Feb 14, 2010, 4:50 PM

Без чадър 

  Poetry
836 0 13



полъх бавен

покоя нарушава

поглед мек

топла вълна повдига

почти милувка с длан

дъха спира

 

дъжд

през прозореца надникнал

мисли

че

пожар потушава

 

искам

теб да обходя

и без чадър

ще го направя

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??