27 нояб. 2006 г., 15:51

Без чувства 

  Поэзия
809 1 6
Свещта угасва върху масата
и виното остава недопито.
А устните ми парят върху чашата
и как боли,боли сърцето свито!

Сълзите падат по лицето ми
и аз не знам защо така е.
Но чувствата не трябва да показваме,
защото с теб така си обещахме!

Но може ли без чувства да живееме?
Нали затуй сме хора за да казваме,
кога боли ни и кога обичаме,
но не,не трябва ний да ги изричаме!

Ушите ти запушвам да не чуеш,
това което от сърце изричам.
Сърце,ти спри,недей да биеш,
защото казвам пред света,че го обичам!

© Живка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??