16 янв. 2009 г., 15:26

Без думи 

  Поэзия » Другая
640 0 3

Никой не подозира,
че съществувам.
А аз съществувам!
Дори се вълнувам,
дори се бунтувам,
но тихо, без думи...
... защото е страшно,
когато срещу ми
извадят и другите
думи.

© Божидара Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??