16.01.2009 г., 15:26 ч.

Без думи 

  Поезия » Друга
639 0 3

Никой не подозира,
че съществувам.
А аз съществувам!
Дори се вълнувам,
дори се бунтувам,
но тихо, без думи...
... защото е страшно,
когато срещу ми
извадят и другите
думи.

© Божидара Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??