7 янв. 2016 г., 10:43

Без думи, без последствия 

  Поэзия » Любовная
389 0 0

Глава ми на гърдите ти
усещаща сърцето ти,
очи ми във очите ти,
ръце ми по лицето ти.
На глътки въздух мерени
в коси ми пръсти вплетени
и тръпки недоверени
от нежност в страх усетени.
По кожата - мълчание,
настръхващ безпорядък,
душа - без обещание
и тайни до припадък.
Въздишки мъжки, стържещи
от слабост в сила пазена
и мисли, дълго пържещи
една идея мразена...

© Елизабет Калинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??