22 окт. 2004 г., 18:57

Без дъх 

  Поэзия
1030 0 4

 

След виното от твоите устни пито,

след огъня на нашите тела,

след водопада на милувките,

след думите изречени в нощта....

Без дъх сърцата ни пулсират,

безмълвни след поредния ни вик,

очите продължават да се галят,

в магията на този миг...

 

 

© Маргаритка Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??