22.10.2004 г., 18:57 ч.

Без дъх 

  Поезия
1028 0 4

 

След виното от твоите устни пито,

след огъня на нашите тела,

след водопада на милувките,

след думите изречени в нощта....

Без дъх сърцата ни пулсират,

безмълвни след поредния ни вик,

очите продължават да се галят,

в магията на този миг...

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??